...
pdf
 
Inapoi

Acest articol se gaseste in categoria de produse:

 

Adeziv etansare Hylomar 80ml albastru
UNIVERSAL SEALANT

Dichtungsmasse Hylomar 80 ml blau
H225
Lichid si vapori foarte inflamabili.
H319
Provoaca iritatii severe ale ochilor
H336
Poate provoca somnolenta și ameteli.
Cod articol:
557.78.20
Produs:
Adeziv etansare Hylomar 80ml albastru
UNIVERSAL SEALANT
Pret:
-
Adauga in cos:
Pret:
-

Descriere


Traducere automata Clic aici pentru textul original in limba Germana

Substante de etansare universale HYLOMAR® M, albastru

Compus plastic permanent de etanșare , care este utilizat peste tot unde este necesară rezistența la presiune extremă și este adecvată pentru etanșarea în mod eficient de metal pe metal și plastic la plastic. Produsul este deosebit de eficient pentru etanșarea bine pervaze flanșe supuse vibrațiilor.

 

Aplicațiile tipice ale HYLOMAR® sunt sigiliul de apă și de ulei pompe, chiulase si tigai de ulei, colectoare de admisie și de motoare, componente de transmisie și carcase de comutare precum și fire. Etanșantul este rezistent și mai mult împotriva unei varietăți largi de fluide, inclusiv toate industriale combustibili, uleiuri, apă, saramură, aer, vaselină

Aderență excelentă pe suprafețe de etanșare, de desfășurare rapidă, aplicabilitate universală pentru diverse etanșări, plasticitate permanente, demontare ușoară, rezistență la coroziune și economie în consum: În plus, acest produs se caracterizează prin mai ales din. Stabilitatea termică este de la -50 până la 250 ° C (pentru perioade scurte de timp de până la + 300 ° C).

 

 

Ambalaj: Tub

Conținut: 80 ml

 

 

Unitate de ambalare: 1