...
pdf
 
Inapoi

Acest articol apartine de urmatoarele grupuri de articole:

 

Garnitura capac alternator Athena
ATHENA

Lichtmaschinendeckeldichtung Athena
Cod articol:
751.76.67
Produs:
Garnitura capac alternator Athena
ATHENA
Pret:
-
Adauga in cos:
Pret:
-

Descriere


Traducere automata Clic aici pentru textul original in limba Germana

 

Garnitura capacului alternatorului Athena

 

Athena, o companie internațională fondată în 1973, dezvoltă și produce sigilii, piese de schimb tehnice și componente metalice pentru sectorul industrial și al motocicletelor în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate UNI EN ISO 9001, 9002, 14001 și UNI ISO / TS 16949.


Athena este punctul de referință de piață pentru pregătirea kitului de garnituri, cu o gamă completă pentru scutere, motociclete de teren și off-road, ATV-uri și Harley Davidson.


În lumea off-road, grupul de ingineri și tehnicieni Athena dezvoltă noi linii de produse în colaborare cu cele mai importante echipe internaționale din MXGP și AMA Supercross.


Produsele Athena sunt supuse unor verificări riguroase ale calității pentru a garanta clienților standarde ridicate în ceea ce privește performanța, competitivitatea și fiabilitatea.


Athena oferă cea mai largă gamă de sigilii de schimb disponibile pe piață și are peste 40 de ani de experiență în industrie. Kituri de etanșare Athena se bazează pe cunoștințe aprofundate, dezvoltare tehnologică continuă, realizată de echipa internă de ingineri și designeri și o producție care este strict adaptată parametrilor ceruți de OEM-uri.


Athena oferă o gamă de garnituri cu proprietăți de etanșare excelente disponibile în foi de hârtie, celuloză, metal și cauciuc și în diferite grosimi pentru a satisface cerințele clienților.


Potriveste la vehiculele: